GOOD

BROWS

GOOD

MOOD

BROWS & LASHES

Wij volgen alle trends op gebied van brows & lashes. Ze zijn bepalend voor je gezicht en geven ook zoveel meer expressie aan jouw ogen en uitstraling. Wij weten als geen ander hoe belangrijk wenkbrauwen en wimpers zijn.

EPILEREN OF HARSEN WENKBRAUWEN
16

Het epileren van de wenkbrauwen wordt zorgvuldig gedaan met een schoon gedesinfecteerd pincet. We bepalen samen met u de vorm en de dikte van de wenkbrauwen.

16

.

WENKBRAUWEN VERVEN
12

Uw wenkbrauwen worden geverfd met speciale wenkbrauwverf waar u minstens 3 tot 4 weken plezier van heeft. Er wordt samen met u gekeken welke kleur het mooiste bij uw haar en huid past.

12

.

WENKBRAUWEN & WIMPERS VERVEN
20
20
WIMPERS VERVEN
12
12
JUST COLORING HENNA
26
26

.

THE PERFECT BROW  (30 min.)
33

Deze behandeling bestaat uit het modelleren van de wenkbrauwen, epileren of harsen, verven en liftend oogmasker.

33

.

EYE SPECIAL  (30 min.)
31

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de ogen, verven van de wimpers en liftend oogmasker. 

31

.

BROW CLASSIC  (60 min.)
50

Natuurlijke wenkbrauwen
Tijdens de Brow Classic behandeling werken wij met je eigen natuurlijke haartjes. Je wenkbrauwen gaan we harsen, epileren, knippen, verven, stylen en we sluiten af met een oogmasker.

50
HENNA OMBRE BROWS  (60 min.)
45

Natuurlijke volle wenkbrauwen
Henna Ombre Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Inclusief shapen.

45

.

BROW LAMINATION  (60 min.)
58

Een intens volle en strakke wenkbrauw. 
De Brow Lift is geschikt voor iedereen! Maar vooral voor mensen die gekrulde, warrige of gewoon zeer eigenwijze wenkbrauwhaartjes hebben of bijvoorbeeld haartjes die naar beneden groeien. Tijdens deze behandeling worden de haartjes in het gewenste model gebracht. Door deze behandeling zitten je wenkbrauwen 1 tot 3 maanden in het gewenste model. Inclusief shapen & verven. 

58

.

LASH-LIFT
43

Wil je het effect van false lashes zonder dat daar mascara, een wimperkruller of extensions aan te pas komen? Tijdens een Lash-Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte, natuurlijke wimpers die wekenlang mooi blijven. Het geeft het meest geweldige resultaat voor 4-8 weken. Ook zorgt de formule voor voeding en dus gezonde wimpers.

43

.

LASH-KERATIN
11

Lash-keratin bevat eiwitten en aminozuren die keratine vormen. Het herstelt en repareert de wimpers. Het voedende masker zorgt ervoor dat de wimpers intens gevoed worden met als resultaat zichtbaar vollere en langere wimpers. Deze behandeling kan zowel los of i.c.m. andere behandelingen geboekt worden.

11
IMG-20211021-WA0030a
IMG-20211020-WA0018
IMG-20211021-WA0020