LET YOUR

HAIR

DO THE

TALKING

COLOR

Ecolorgy is een haarkleuring die veilig en mild is voor haar en hoofdhuid. Micropigmenten zorgen voor maximale dekkracht en ultieme glans. Dit komt door de exclusieve ingrediënten die gebruikt worden. Zo zit er pure truffelolie verwerkt in de haarkleuring (vitamine B) voor verzorging van het haar tijdens het kleuren. Daarnaast wordt u gekleurd met een lager waterstofpercentage dan u normaal gewend bent, dit zorgt ervoor dat het milder is voor haar en hoofdhuid. Wat helemaal uniek is, is dat er weinig tot geen ammonia (0 tot 1%) gebruikt wordt tijdens het kleuren. Ervaar het verschil!

KLEUREN
Ecolorgy+ haarkleuring:
  • Veilig en mild voor haar en hoofdhuid
  • Kleuren met een laag waterstofpercentage
  • Weinig tot geen ammonia 0-1%
  • Vitamine B verzorging d.m.v. pure truffelolie

.

BLOND SPECIALIST

Een mooie blonde haarkleur creëren is wiskunde voor kappers. Hiervoor heb je jaren lang ervaring, kennis en training nodig.
Maar vooral veel lef. Wij zorgen voor de meest mooie blonde kleuren in uw haar. Waar veel kappers stoppen met kleuren gaan wij tot het maximale. Met onze speciale kleurtechnieken en kleuringen komen wij tot een mooi resultaat. 

Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor advies, prijs en mogelijkheden.

.

Uitgroei kleuren
43
43
Geheel 1 kleur kort haar
53
53
Geheel 1 kleur lang haar
63
63
Voor extra dik en/of extra lang haar berekenen wij een toeslag
HIGHLIGHTEN (plukjes maken met folie)
Highlights in de lok - vanaf
22
22
Highlights scalp kort haar - vanaf
40
40
Highlights geheel kort haar - vanaf
60
60
Highlights scalp lang haar - vanaf
44
44
Highlights geheel lang - vanaf
82
82
Balayage - vanaf
100
100

.

GLOSS RECONSTRUCTURING GEL COLOR
52
Met deze gloss kleuring kunnen we in no-time uw haar glans geven, opfrissen, neutraliseren en corrigeren. Deze kleuring versterkt uw haarvezel, hydrateert en is rijk aan vitamine C & antioxidanten. De herstructurerende kleuring is zonder ammoniak, siliconen, parabenen, PPD en 100% vegan.
Let op: deze kleuring dekt GEEN grijs haar.
52

Kiest u ervoor om uw haar alleen te laten kleuren bij ons en bent u nog niet toe aan een knipbeurt? Dan rekenen wij een toeslag van € 17 (kort haar), € 22 (lang haar) voor het finishen van uw haar.

IMG-20211020-WA0019
IMG-20211020-WA0014
IMG-20211020-WA0023