TAKING CARE

OF YOUR SKIN

IS MORE THAN

COVERING IT UP

FACIALS

Onze huid is gemiddeld 16% van ons lichaamsgewicht! Belangrijk dus om goed voor jouw huid te zorgen en jouw huid de aandacht te geven die zij verdient! 

 

In de salon werken we alleen met huidverbeteringsproducten, ook wel cosmeceuticals genoemd. En bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. 

 

Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereikt u het maximaal haalbare resultaat. 

 

Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG’s (emulgatoren), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en ftataten (weekmakers). Wij gebruiken dus alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zo’n fijn idee!

 

Al onze treatments zijn behandelingen welke verbeterend werken op uw huidconditie. Dankzij de natuurlijke bioactieve ingrediënten staat het merk Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. 

 

Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype. Daarom heeft Oolaboo specifieke behandelingen gecreëerd welke onze schoonheidsspecialist speciaal voor u kan uitvoeren.

 

De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt gemaakt door middel van de ‘Skin & Nutrition Analyse’, volledig afgestemd op uw huidige huidconditie voor het meest optimale resultaat.

LIEFDE VOOR JE HUID   (30 min.)
40

De Meet and Treat bestaat uit een intake gesprek met de specialiste en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met onze salon en Oolaboo , dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik.

Intake - huidanalyse - reinigen - diepte reinigen(peeling) - masker - dagverzorging - persoonlijk advies

40

.

.

CLEANSING CEREMONIE   (50 min.)
55

Tijdens deze 50 min durende  behandeling richten we ons puur op het reinigen van de huid. Met deze behandeling brengen we huid weer in balans en kijken we samen met u wat uw wensen zijn en behoefte van uw huid.

Deze behandeling is als als een extra boost voor uw huid, zelfs als u zelf weinig tijd heeft voor uw dagelijkse thuis verzorging.

Intake - huidanalyse - reinigen - diepte reinigen(peeling) - onzuiverheden verwijderen - masker - dagverzorging - persoonlijk advies

55

.

OOLABOO AUTHENTIC TREATMENT (70 min.)
70

Deze behandeling is geschikt voor alle huidcondities. We stellen de behandeling samen naar behoeften van uw wensen en huidtype.

  • Morning dew hydration.
  • Ageless voor the early thirties.
  • Oil control balancing your skin
  • Truffel indulgence anti aging (+30 min) €100,-
  • Super foodies dry skin eco friendly.
  • Saveguard protect couperose, redness and  sensitive skin

De Authentic treatment geeft u een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor u geselecteerde producten passend bij uw huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd ‘Essential cocktail’, ook weer speciaal voor u geselecteerd, om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijgt u een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid weer straalt met een nieuwe frisheid.

70

.

 Boek nu één van onze unieke treatments en uw huid zal uw dankbaar zijn.

IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site