TAKING CARE

OF YOUR SKIN

IS MORE THAN

COVERING IT UP

FACIALS

Onze huid is gemiddeld 16% van ons lichaamsgewicht! Belangrijk dus om goed voor jouw huid te zorgen en jouw huid de aandacht te geven die zij verdient! 

 

In de salon werken we alleen met huidverbeteringsproducten, ook wel cosmeceuticals genoemd. En bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen. Onze huid herkent namelijk natuurlijke ingrediënten maar al te goed. 

 

Ondersteuning van binnenuit met onze cosmetische supplementen is essentieel, 70% van jouw huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. Door de combinatie te maken van ‘slikken’ en ‘smeren’ bereikt u het maximaal haalbare resultaat. 

 

Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest, je kunt altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG’s (emulgatoren), parabenen (conserveringsmiddel), siliconen, minerale olie en ftataten (weekmakers). Wij gebruiken dus alleen veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zo’n fijn idee!

 

Al onze treatments zijn behandelingen welke verbeterend werken op uw huidconditie. Dankzij de natuurlijke bioactieve ingrediënten staat het merk Oolaboo voor huidverbetering op het hoogste niveau. 

 

Echter niet iedereen heeft hetzelfde huidtype. Daarom heeft Oolaboo specifieke behandelingen gecreëerd welke onze schoonheidsspecialist speciaal voor u kan uitvoeren.

 

De juiste keuze van de geschikte behandeling en producten wordt gemaakt door middel van de ‘Skin & Nutrition Analyse’, volledig afgestemd op uw huidige huidconditie voor het meest optimale resultaat.

LIEFDE VOOR JE HUID   (30 min.)
36

De Meet and Treat bestaat uit een intake gesprek en een kennismakingsbehandeling. Ben je nog niet bekend met onze salon en Oolaboo , dan is dit een mooie eerste behandeling. Je maakt kennis met de producten en ervaart een mini skin treatment. We bespreken je wensen, stellen een behandelplan op voor een vervolgbehandeling en je krijgt productadvies voor thuisgebruik.

Huidanalyse - reinigen - diepte reinigen(peeling) - masker - dagverzorging - advies

36

.

.

CLEANSING CEREMONIE   (50 min.)
52

Tijdens deze behandeling richten we ons puur op het reinigen van de huid.Met deze behandeling brengen we huid weer in balans.

Huidanalyse - reinigen - diepte reinigen(peeling) - onzuiverheden verwijderen - masker - dagverzorging - advies.

52

.

.

CLEANSING SPA   (50 min.)
52

Deze behandeling is voor iedereen die even wil ontspannen.Heeft u geen last van onzuiverheden en wilt u genieten van een spa momentje voor uw huid dan is deze behandeling geschikt voor u.Met als doel ontspannen met een heerlijke massage.

Huidanalyse - reinigen - diepte reinigen(peeling) - massage - masker - dagverzorging - advies.

52

.

.

OOLABOO AUTHENTIC TREATMENT   (60 min.)
69

Deze behandeling is geschikt voor alle huidcondities. 

De Authentic treatment geeft u een ultiem gevoel van exclusiviteit. Er wordt gewerkt met speciaal voor u geselecteerde producten passend bij uw huidconditie. Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert. De behandeling bevat een 2-fasen gezichtsmassage. Er wordt gestart met een Shiatsu drukpuntmassage, terwijl er gebruik wordt gemaakt van 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd ‘Essential cocktail’, ook weer speciaal voor u geselecteerd, om uw huid intensief te verjongen, te zuiveren of te verzachten. Opvolgend krijgt u een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders. De heerlijke geursensatie, de effectieve massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bioactieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid weer straalt met een nieuwe frisheid. 

Gedurende deze behandeling kan er extra aandacht besteed aan de lijntjes rondom de ogen met behulp van de Ageless eye pads.

69

.

.

AUTHENTIC PLUS   (90 min.)
94

Deze behandeling is identiek aan de boven genoemde authentic behandeling met als extra’s

Het modelleren van de wenkbrauwen d.m.v. epileren en of waxen, wenkbrauwen verven of henna en bovenlip en of kin waxen.

94

.

.

GOODBYE REDNESS TREATMENT   (45 min.)
49

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen.Deze 'boost' behandeling  op basis van antioxidanten biedt een effectieve bescherming tegen externe agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.Tijdens deze behandeling krijgt u een dubbel kalmerend masker.Te beginnen met een korte maar zeer weldadige massage waarbij gebruik wordt gemaakt van een kalmerend masker waarna wordt afgesloten met een verkoelend en roodheid reducerend masker dankzij o.a het gepatenteerde bioactieve ingrediënt IBR CalmDeAge(een concentraatafkomstig uit zaden van de dadelpalm).De eerder genoemde Saveguard producten zijn allemaal 100% parfumvrij.Tevens wordt er extra aandacht besteed  aan het advies voor het gebruik van cosmetische voedingssupplementen,om de problemen van roodheid,couperose,rosacea en eczeem van binnenuit te behandelen.

Anti-redness 'cure' 12wk
Deze behandeling is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor mensen met een zeer gevoelige rode huid, couperose, rosacea en eczeem huiden.

Gedurende 12 weken gaan we uw huid intensief behandelen zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen.

49

.

.

MORNING DEW PREBIOTIC TREATMENT   (70 min.)
87

Huidproblemen als een droge, (eczeem)gevoelige huid worden verminderd.Een blend van oosterse en westerse grepen, gebruikmakend van bindweefseltechnieken op effleurerende wijze. Een behandeling waarin optimale ontspanning en een verbeterde huidconditie voorop staan.
Een nieuw en innovatief programma voor een droge, gevoelige en eczeem-gevoelige huid. Dankzij een natuurlijk prebioticum worden de goede bacteriën, die belangrijk zijn voor een gezonde huid, intact gehouden. Hierdoor wordt het huidmicrobioom weer in balans gebracht en worden huidproblemen op een natuurlijke wijze vermindert.

87

.

.

EXTRA’S TE COMBINEREN SAMEN MET EEN FACIAL
Decollete pakking
15
15
Wenkbrauwen modelleren
16
16
Wenkbrauwen verven
12
12
Wimpers verven
12
12
Waxen bovenlip
10
10
Waxen kin
8
8
Waxen gezicht
26
26
TRUFFLE INDULGENCE DELUXE TREATMENT
102

(90 min.)
Deze behandeling is speciaal voor mensen met lijntjes, verslapte en rijpere huidcondities.

Om het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit en een fantastisch anti-ageing resultaat te ervaren is deze behandeling ontwikkeld.

Er wordt gestart met een bijzonder handwasritueel, gebaseerd op een oude Japanse traditie welke een nieuw begin symboliseert en eindigt met een handscrub en een handpakking.

Na de oppervlakte en diepte reiniging volgt een 2-fasen gezichtsmassage, nl; Shiatsu drukpuntmassage, uitgevoerd met 100% natuurlijke blends van essentiële en plantaardige oliën, genaamd ‘Essential cocktail’.

Opvolgend krijgt u een ontspanningsmassage van het gelaat, decolleté, nek en schouders met exclusieve en effectieve massagegrepen. 

Voordat het geweldig geurende Truffle masker wordt opgebracht en u een decolleté-pakking krijgt, zal er eerst extra aandacht besteed worden aan uw ogen d.m.v. een anti-aging oogbehandeling met moisturizing eye pads. 

Wanneer uw huid alle bioactieve werkstoffen uit het masker opneemt ontvangen uw handen en heerlijke handmassage. 

Er wordt afgesloten met een specifieke penceelmassage rond de ogen.

De producten welke worden gebruikt hebben een exclusieve samenstelling hebben van witte truffel, Zwitserse appel en arganstamcellen, deze hebben een anti-verouderende en rimpelvullende werking.

De anti-oxidanten en vitamines helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen, waardoor uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet!

102

.

.

DEEP CLEANSING PURIFYING TREATMENT
52

(45 min)
Huidcondities: geschikt voor vette, onzuivere huidcondities en een huid met acne De behandeling brengt de huid terug in balans met als doel de huid te zuiveren, de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. De huid ondergaat een dieptereiniging, onzuiverheden worden manueel verwijderd en er wordt een diepzuiverend Kaolin kleimasker aangebracht met ontstekings- en talgremmende eigenschappen dankzij Vitamine B3. Het resultaat is een schone, frisse, egale en zuivere huid. Dankzij bioactieve ingrediënten zoals o.a. Chinese kaneelolie, Gember en Salicylzuur wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht. Gedurende de inwerktijd van het masker ontvangt u tevens een korte doch effectieve massage gebaseerd op shiatisu technieken. Tijdens deze behandeling wordt er extra aandacht besteed aan het advies voor het gebruik van de cosmetische voedingssupplementen, om het probleem van een vette, onzuivere en/of acne huid, van binnenuit te behandelen.

Deep cleansing purifying ‘Cure’ 12wk

Het Deep cleansing purifyng treatment is tevens in kuurverband te boeken. Zeer geschikt voor hardnekkige acne huiden of huiden welke door omstandigheden veel last hebben van een verhoogde sebum (talg) productie en/of veel verstoppingen zoals comedonen (mee-eters). 

Gedurende 12 weken gaan we uw huid intensief behandelen, zowel in de salon als thuis. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

52

.

.

PAMPER ME TREATMENT  (60 min.)
74

Heeft u een droge en of vochtarme huid?

De sleutelwoorden voor deze treatment zijn: voeden, beschermen en beleven.

Laat u meevoeren met de holistische massage technieken uit het westen, oosten en Hawaii. De warme olie en de pampering

Lomi Lomi massage zijn een weldaad voor uw huid.

De huid wordt overspoeld met voedende, hydraterende, op super food gebaseerde ingrediënten en een speciaal masker bereid met o.a 'het' super food bij uitstek; Matcha thee voor een frisse,gezonde uitstraling.

74

.

.

SMART AESTHETICS  (90 min.)
115

Binnen het nieuwe SMART program, richten wij ons op een specifieke oplossing, met een maximale concentratie actieve werkstoffen om jouw huiddoelen eenvoudig te bereiken met het beste resultaat binnen slechts enkele toepassingen.

Het doel is om het verouderen van de huid te reduceren en waar mogelijk huidverjonging te starten, mét resultaat en zónder chirurgie of botox. Voor diegenen die filler injecties laten inspuiten, kan SMART aesthetics gebruikt worden als ondersteuning. Voor diegenen die juist geen filler injecties gebruiken, is SMART aesthetics een alternatief om een anti-aging programma aan te vullen.

Deze treatment is een aanvulling op je huidverzorgingsroutine, omdat peptiden huidproblemen kunnen aanpakken en oplossen. Zoals bij vele anti-verouderingsproducten, is de beste aanpak producten te gebruiken die een cocktail van actieve ingrediënten bevatten. Met deze resultaatgerichte behandeling  en de combinatie van de SMART Aesthetics producten voor thuis, waarbij de microcirculatie wordt gestimuleerd, de natuurlijke productie van het collageen wordt bevorderd, de opperhuid wordt geregenereerd en toxines worden afgevoerd, worden de onderliggende oorzaken van huidveroudering aangepakt, waardoor op een natuurlijke en veilige manier gewerkt kan worden aan huidverjonging. De Japanse gezichtsmassage zorgt voor een natuurlijke facelift. Aanvullend wordt er een vitamine A ampul aangebracht die de huid een krachtige, direct zichtbare boost geeft. Met deze ultra luxe en huidverbeterende behandeling gebeurt er veel in je huid, terwijl jij ligt te ontspannen. Na afloop ziet je huid er frisser, steviger en stralender uit en ben je helemaal relaxed.

115

 Boek nu één van onze unieke treatments en uw huid zal uw dankbaar zijn.

IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site