RELAX

RENEW

REFRESH

HEAD SPA

De populaire Japanese Head Spa behandelingen, waar de westerse wereld dankzij TikTok kennis mee heeft mogen maken is nu eindelijk daar, gearriveerd op Nederlandse bodem.


Een facial, maar dan voor de hoofdhuid door haar en hoofdhuid specialisten
.

SIGNATURE HEAD SPA & FÖHNEN   (100 min.)
110

Een head spa begint met een intake,  het bekijken van de hoofdhuid en haar structuur. Vervolgens wordt de behandeling natuurlijk aangepast op basis van wat uw hoofdhuid en haar nodig heeft.
Samen met de specialiste wordt één van de onderstaande behandelingen ingezet.

NATURALTECH:

 • Purifying: Een Zuiverende, ontstekingsremmende behandeling  tegen alle soorten roos, eczeem en psoriasis.
 • Energizing: Voor Kwetsbaar haar en seizoensgebonden, hormonale en genetische-haaruitval kan dit een oplossing bieden. Al na 56 dagen 25% minder haaruitval
  en 27% minder na 84 dagen.
 • Renewing: De Anti-aging haar en hoofdhuid behandeling voor het behoud van gezond haar en een gezonde hoofdhuid. Zeer geschikt voor het grijs haar en haar wat vaak wordt blootgesteld aan hete stylingtools.
 • Rebalancing: Deze behandeling is voor de hoofdhuid om op effectieve wijze een overmatige talgproductie te beperken, speciaal voor een vette hoofdhuid en 'zwaar' haar. Bevordert het behoud/onderhoud van een gezonde hoofdhuid zonder terugval effect, dat vaak bij talgregulerende behandelingen kan gebeuren.
 • Calming: Deze Kalmerende behandeling is voor het gevoelige of overgevoelige haar en hoofdhuid. Het verminderd roodheid, jeuk en irritatie en haar pijn.
 • Replumping: Deze unieke Botox Hair filler behandeling voor je haar is bedoeld om een boost aan het haar te geven! Met de haar botox op basis van hyaluronzuur word je haar sterk, gezond en zacht. Alle haarschubben worden beschermd en gesloten. Door de behandeling  tussen de 6 en 12 weken te herhalen zorg je ervoor dat het haar beter word beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf.
 • Detoxifying: Detox behandeling voor haar en hoofdhuid. Een intense reiniging van de hoofdhuid om deze tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen te beschermende. De detox behandeling zuivert niet alleen je hoofdhuid maar maakt je haar ook vrij van gifstoffen zoals restjes synthetische stoffen (bijvoorbeeld siliconen) die in de haarverzorgingsproducten zit, en pollution uit de omgeving.
 • Nourishing: Intensieve voedende plantaardige Keratine behandeling voor droog  en/of beschadigd haar en/of hoofdhuid. Hersteld chemisch behandeld haar en zorgd ervoor dat je haar steviger word.
 • Well being: Om uw hoofdhuid in evenwicht te brengen en te beschermen. Al na de 1ste behandeling 23% meer hydratatie en 10% huid barrière bescherming.

Tijdens deze behandeling word je hoofdhuid intensief gereinigd en worden je haarlokken verzorgd.

Naast dat deze behandeling voordelen heeft voor haar en  hoofdhuid  is dit een uur ultieme ontspanning waarbij je helemaal tot rust komt.

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van massage, reinigen, diepte reinigen, head spa waterval, lotion, en stoom, waardoor de poriën open gaan staan en jouw hoofdhuid goed kan ademen en uw haar optimaal wordt verzorgd.
Daarnaast maken we een tailor made treatment voor uw haar die 6-12 wassingen in uw haar actief blijft.

Geniet na de behandeling van één van onze heerlijk drankjes & lekkers tijdens het in model föhnen van uw haar.

The place where nature meets beauty.

110
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site