WAKE UP

AND

MAKE-UP

MAKE-UP

Bellápierre Cosmetics

100% zuivere minerale make-up

In de salon maken we gebruik van de superieure make-up van Bellápierre.

Volledig vrij van: parfum, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, talk en mineralen oliën.

 

Bellápierre is DE make-up die gebruikt wordt door make-up artiesten en visagisten omdat deze bestaat uit 100% mineralen die uw huid niet irriteren. Deze mineralen zijn verkregen uit natuurlijke grondstoffen zodat het voor alle huidtypes geschikt is. Dermatologen geven daarom ook het advies bij moeilijke huidtypes om Bellapierre te gebruiken. De minerale make-up werkt namelijk samen met de huid in plaats van tegen. Het laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en zorgt voor minder ophoping van talg. Bovendien is het…. Ontzettend mooi!

Mede hierom heeft Bellápierre al meerdere awards ontvangen voor haar gezonde en innovatieve make-up.

 

Laat je in onze salon goed adviseren wat minerale make-up voor jou kan betekenen.

LOOKING YOUR BEST
Dag make-up
32
32
Avond make-up
66
66
Feest make-up & proef make-up
127

Een dag die veel tijd in beslag neemt zoals bij je trouwdag, jubileum, enz. Je moet van tevoren veel regelen en organiseren, en in de tussentijd wil je ook nog graag je make-up op de dag zelf perfect hebben. Zonder daar stress over te hebben kies je voor dit pakket. Hierbij zorgen we ervoor dat we max. 2 weken ervoor een proefsessie voor je in plannen waar we samen 90 min. de tijd hebben om te kijken wat je wensen zijn en die toe te passen. Zodat we op de dag zelf onbezorgd de make-up kunnen aanbrengen die we samen hebben gekozen in je try-out.

127
WORKSHOP:   MAKE-UP SPECIAL !!

Welke make-up past nu het beste bij je?

Dat is de vraag die we onszelf vast wel eens stellen. Soms weten we niet eens welke kleuren we moeten gebruiken en waar we moeten beginnen. En denken we ook nog eens dat het te veel tijd kost.

Op al deze vragen kunnen wij bij Bloom jouw antwoord geven.

We bieden je 60 min 1 op 1 beauty-advies.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Welke kleuren passen bij mij? 
  • Welke mak-up is veilig voor me huid?
  • Hoe breng ik het aan?
  • tips & tricks
  • trends 

Tijdens de workshop laten we je niet alleen zien hoe je het aan moet brengen, maar we laten je ook zelf aan 't werk zodat jij na de workshop vol zelfvertrouwen je make-up kan aanbrengen.

.

BOEK DEZE WORKSHOP NU VOOR
66
66
FRIENDS TIME
40 p/p

Liever gezellig met vriendinnen, moeders, dochters, vrienden of als teamuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of baby shower een gezamenlijke workshop? Dat kan vanaf 6 personen bij Bloom. Inclusief feestelijk hapje en drankje. 

40 p/p
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site