RELAX

RENEW

REFRESH

MASSAGE & PAKKINGEN

Kom binnen, ontspan en geniet van een verfrissend moment! Combineer een massage met een gezichtsbehandeling voor de ultieme dag van gezondheid, welzijn en ontspanning. Onze luxe arrangementen zijn ontworpen om uw geest, lichaam en ziel nieuw leven in te blazen.

NEK, - SCHOUDER, - RUGMASSAGE     (30 min.)
37

Of u nu heerlijk wil ontspannen of klachten heeft een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek. 

Wanneer u klachten heeft is deze massage zeer geschikt als u klachten of spierpijn heeft aan de nek, schouders of rug.

37

.

HOTSTONE MASSAGE      (30 min.)
37

Een hot stone massage is een vorm van massage waarbij gladde, platte, verwarmde stenen op sleutelposities van het lichaam worden geplaatst.

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

37
BODY WRAP

Een lichaamspakking kan los geboekt worden of in combinatie met een lichaamsmassage.

.

DETOXIFYING GREEN TEA BODY WRAP   (30 min.)
27

Deze groene thee gelpakking heeft een drainerende, intgiftende en antioxidante werking, voedt de huid diep en gaat huidveroudering tegen.

27

.

SILKY MATCHA COCOONING COMFORT TREATMENT   (60 min.)
63

Een rustgevende lichaamsbehandeling uitgevoerd met super foodies luscious body butter op basis van pure shea butter. Het lichaam wordt gevoed en is beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De ontspannende 'head to toe' massage is geschikt voor iedere huidconditie en uitermate geschikt voor een (zeer) droge huid. Door deze massage zult u heerlijk ontstressen, het zorgt voor een diepe relaxatie van het gehele lichaam en het bevordert de geestelijke en lichamelijke vitaliteit.

63
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site