NAILS

BEFORE

MALES

DE JUISTE KEUZE VOOR UW NAGELS!

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, water, wind en andere invloeden. Daarom is er “de schoonheidsbehandeling voor je handen” ontwikkeld.

Naast een manicure zijn wij ook gespecialiseerd in gellac, rubberbase, biab, underlay en acrylnagels. Vraag onze specialist voor een uitgebreide uitleg over de verschillen zodat dat u samen tot de juiste behandeling voor u komt. 

BIAB   (60 min.)

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle.

Een flexibele versteviging voor de natuurlijke nagel. Met deze versteving kunnen we u nagel een paar millimeter verlengen én verstevigen. Met deze behandeling blijft u nagel mooi natuurlijk en wordt deze extra  stevig. U kunt ervoor kiezen om de natuurlijke kleur van de nagel aan te houden, het te laten uitblinken met één gellac kleuren of zelfs te kiezen voor french manicure.

NIEUWE SET  
60
60
OPVULLEN / BIJWERKEN
45
45

.

FLOW NAILS

Houd jij van verzorgde nagels en ben je op zoek naar een manier om je nagels zo lang mogelijk mooi te houden? Ga dan voor flownagels! Flownagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging of verlenging van de natuurlijke nagels. De hars die gebruikt wordt, is een stroperige substantie waarmee je de flownagels vormt. Doormiddel van een UV lamp zal de flowhars uitharden en vast blijven zitten.

De natuurlijke uitstraling van flownagels
zijn vrijwel onverwoestbaar, glanzen mooi en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Flownagels zijn licht buigzaam en flexibel, hierdoor kun je fijner je dagelijkse handelingen doen en is de kans veel kleiner dat een nagel breekt. Het zetten van flownagels gebeurt met polymeer hars, dat is een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht. Wil je alleen versteviging van je nagels, dan wordt de hars voor nagels alleen aangebracht op je eigen nagels. Wil je graag een verlenging? Dan wordt er gewerkt met zogeheten sjablonen. Het leuke aan flownagels is dat je ze op allerlei manieren kunt versieren. Denk aan steentjes, glitters of andere mooie decoraties.

NIEUWE SET INCL VERLENGEN
90
90
NIEUWE SET ZONDER VERLENGEN
75
75
OPVULLEN / BIJWERKEN
65
65

.

Voor French manicure vragen wij een extra toeslag
25

Dit geld voor Flow nails en Acryl nagels

25
RUSSIAN GLASS FIBER NAIL EXTENSIONS
60

Met deze nieuwe snelle techniek kun je iedere vorm en lengte creëren die je zou willen, zonder dat je eigen nagels eerst lang hoeven te groeien. Of je nu van extreem lange nagels of juist van natuurlijk houdt, alles kan! Almond, squer, ballerina, coffin enz.

Next Generation Premium nagelverlenging is gemaakt van glasfiber, een zeer sterk materiaal. Dit betekent dat dit nieuwe salon speed system een stuk dunner, sterker en – het beste van alles – er natuurlijker uitziet. En ook niet te vergeten ze zijn soak off (afweekbaar) en net zo gemakkelijk te verwijderen als een gewone gellac. Maar pas op! als je deze nagels éénmaal geprobeerd hebt wil je nooit meer anders!

60

.

NIEUW NIEUW NIEUW  
HYBRID NAILS

Hybrid is een combinatie van gel en acryl in één product. De 2 werden gecombineerd; de hardheid van acryl en de flexibiliteit van gel. Met alle voordelen van gel& acryl. Ook is de Hybrid net als alle andere gels geurloos. Het mooie aan de hybrid is dat het voor elke nagel soort geschikt is en het ook nog hypoallergeen is! Het is zelfs geheel afweekbaar.

NIEUWE SET
77
77
OPVULLEN / BIJWERKEN
50
50

.

WAT IS GELLAC ?

Gellac  is een speciale lak die zit als een nagellak maar oogt als een gel. Doordat de gellac wordt uitgehard onder een LED lamp blijft het 2 tot 3 weken mooi op de nagels zitten. 

De voordelen van gellac:

 • Langer genieten van je kleur
 • Geen afgebladderde nagellak meer
 • Stevigere nagels 

.

GELLAC BEHANDELING   (40 min.)
39

De nagels worden opgeruwd zodat de gellac een goede hechting heeft. U kunt kiezen uit meerdan 120 verschillende kleuren. De behandeling wordt afgesloten met een handcrème en een nagelriemolie. 
We geven u advies om uw nagels zolang mogelijk mooi te houden.

39

.

.

ACRYL NAGELS

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien.

Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels. Deze kunstnagels van acryl kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Versier je nagels met nail art, glitter, een French manicure of nog iets anders, want alles is mogelijk. Maak dus vooral een feestje van je nagels!

NIEUWE SET
77
77
Opvullen / Bijwerken
50
50
Nailart per nagel
1
1
Acryl, gel, biab verwijderen
30
30
I.c.m. met een nieuwe set
20
20
Nagelreparatie per nagel
7
7

.

GARANTIE OP UW NAGELS.

Bloom hair & more geeft de cliënt 7 dagen garantie op de behandeling. Deze garantie geldt op gellac, rubberbase, biab, gel en acryl nagels. 

Deze garantie vervalt indien:

 • De cliënt de nagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio.
 • De cliënt zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
 • De cliënt de nagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken.
 • De cliënt de adviezen voor noodzakelijke onderhoud van de nagels niet heeft gevolgd.
 • De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
 • De cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.
 • De cliënt zwanger is of medicijnen gebruikt.
 • De cliënt andere producten dan de door de nagelstudio geadviseerde heeft gebruikt voor het onderhoud van de nagels.
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site