NAILS

BEFORE

MALES

DE JUISTE KEUZE VOOR UW NAGELS!

Een manicure is veel meer dan alleen maar het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Handen hebben dagelijks veel te verduren door zon, water, wind en andere invloeden. Daarom is er “de schoonheidsbehandeling voor je handen” ontwikkeld.

Naast een manicure zijn wij ook gespecialiseerd in gellac, rubberbase, biab, underlay en acrylnagels. Vraag onze specialist voor een uitgebreide uitleg over de verschillen zodat dat u samen tot de juiste behandeling voor u komt. 

BIAB   (40 min.)
49

Nagelbijters en mensen met broze nagels opgelet! Er is een behandeling die je kan helpen mooie, natuurlijke nagels te laten groeien, die niet om de haverklap scheuren. Deze life-changing behandeling heet BIAB – Builder In A Bottle.

Een flexibele versteviging voor de natuurlijke nagel. Met deze versteving kunnen we u nagel een paar millimeter verlengen én verstevigen. Met deze behandeling blijft u nagel mooi natuurlijk en wordt deze extra  stevig. U kunt ervoor kiezen om de natuurlijke kleur van de nagel aan te houden, het te laten uitblinken met één gellac kleuren of zelfs te kiezen voor french manicure.

49

.

OPVULLEN & GELLAC T/M 3 WEKEN  
38
38
OPVULLEN & GELLAC NA 3 WEKEN  
42
42
OPVULLEN NATUREL T/M 3 WEKEN  
31
31
OPVULLEN NATUREL NA 3 WEKEN  
41
41

.

FLOW NAILS

Houd jij van verzorgde nagels en ben je op zoek naar een manier om je nagels zo lang mogelijk mooi te houden? Ga dan voor flownagels! Flownagels worden over het algemeen gezien als de meest natuurlijke vorm van kunstnagels. Ze worden gebruikt voor een versteviging of verlenging van de natuurlijke nagels. De hars die gebruikt wordt, is een stroperige substantie waarmee je de flownagels vormt. Doormiddel van een UV lamp zal de flowhars uitharden en vast blijven zitten.

De natuurlijke uitstraling van flownagels
zijn vrijwel onverwoestbaar, glanzen mooi en hebben een mooie natuurlijke uitstraling. Flownagels zijn licht buigzaam en flexibel, hierdoor kun je fijner je dagelijkse handelingen doen en is de kans veel kleiner dat een nagel breekt. Het zetten van flownagels gebeurt met polymeer hars, dat is een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht. Wil je alleen versteviging van je nagels, dan wordt de hars voor nagels alleen aangebracht op je eigen nagels. Wil je graag een verlenging? Dan wordt er gewerkt met zogeheten sjablonen. Het leuke aan flownagels is dat je ze op allerlei manieren kunt versieren. Denk aan steentjes, glitters of andere mooie decoraties.

.

NIEUWE SET INCL VERLENGEN
90
90
NIEUWE SET ZONDER VERLENGEN
65
65
OPVULLEN MET VERLENGING < 3 WEKEN
45
45
OPVULLEN MET VERLENGING > 3 WEKEN
55
55
OPVULLEN ZONDER VERLENGING < 3 WEKEN
40
40
OPVULLEN ZONDER VERLENGING > 3 WEKEN
50
50

.

Voor French manicure vragen wij een extra toeslag
25
25

.

JUST COLORING
20

Voor perfect gelakte nagels is er ook just coloring! Een snelle behandeling waarbij uw nagels al geknipt zijn en alleen even gevijld worden, nagelriemen verzorgd en de nagels worden gelakt met gellac.

Uw oude gellac laten verwijderen?
Voor maar €10,- zorgen we ervoor dat u nagels onbeschadigd weer schoon zijn.

20
WAT IS GELLAC ?

Gellac  is een speciale lak die zit als een nagellak maar oogt als een gel. Doordat de gellac wordt uitgehard onder een LED lamp blijft het 2 tot 3 weken mooi op de nagels zitten. 

De voordelen van gellac:

 • Langer genieten van je kleur
 • Geen afgebladderde nagellak meer
 • Stevigere nagels 

.

GELLAC BEHANDELING   (40 min.)
35

De nagels worden opgeruwd zodat de gel een goede hechting heeft. U kunt kiezen uit meerdan 120 verschillende kleuren. De behandeling wordt afgesloten met een handcrème en een nagelriemolie. 
We geven u advies om uw nagels zolang mogelijk mooi te houden. 

Wist u dat? 
Als u binnen 3 weken terug komt om uw nagels mooi bij te houden u korting krijgt! U betaald dan € 25,- i.p.v. € 35,-

35

.

ACRYL NAGELS

Baal jij ook zo van je gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing! Acrylnagels zijn sterke, betrouwbare en mooie kunstnagels waar je wekenlang plezier van hebt. Je nagels zien er niet alleen verzorgd uit, maar breken bovendien niet meer af en je natuurlijke nagels kunnen onder je kunstnagels gewoon doorgroeien.

Er is geen betere finishing touch dan een set perfect afgewerkte acrylnagels. Deze kunstnagels van acryl kunnen aangebracht worden met of zonder verlenging van je eigen nagels en in alle denkbare kleuren. Versier je nagels met nail art, glitter, een French manicure of nog iets anders, want alles is mogelijk. Maak dus vooral een feestje van je nagels!

.

Nieuwe set
73
73
Overlay (dun verstevigd laagje i.c.m. gellac)
18
18
Opvullen tot en met 3 weken
47
47
Opvullen na 4 weken
58
58
Nailart per nagel
0,50
0,50
Acryl, gel, biab verwijderen
31
31
I.c.m. met een nieuwe set
16
16
Nagelreparatie per nagel
2,50
2,50
GARANTIE OP UW NAGELS.

Bloom hair & more geeft de cliënt 7 dagen garantie op de behandeling. Deze garantie geldt op gellac, rubberbase, biab, gel en acryl nagels. 

Deze garantie vervalt indien:

 • De cliënt de nagels heeft laten onderhouden door een andere nagelstudio.
 • De cliënt zonder handschoenen met agressieve chemicaliën heeft gewerkt.
 • De cliënt de nagels heeft afgebeten of opzettelijk afgebroken.
 • De cliënt de adviezen voor noodzakelijke onderhoud van de nagels niet heeft gevolgd.
 • De cliënt het advies om medische hulp te zoeken niet binnen vijf werkdagen heeft opgevolgd.
 • De cliënt de producten niet volgens de gebruiksaanwijzing heeft gebruikt.
 • De cliënt zwanger is of medicijnen gebruikt.
 • De cliënt andere producten dan de door de nagelstudio geadviseerde heeft gebruikt voor het onderhoud van de nagels.
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211020-WA0015
IMG-20211020-WA0025_site