LOVE YOUR
FEET LOVE
YOURSELF

 

VOETREFLEX

Voeten zijn een weerspiegeling van je gezondheid!
Door middel van voetreflexzonetherapie kunt u op een natuurlijke wijze uw lichaam helpen om gezondheidsproblemen aan te pakken.

Reflexzonetherapie
Zwangerschapsreflexologie
Fertiliteitsreflexologie

Denk hierbij aan bijvoorbeeld: spijsverteringsklachten (zoals obstipatie, darmirritatie en winderigheid), vermoeidheid- en spanningsklachten, slaapproblemen, hoofdpijnklachten,
spier- en gewrichtsklachten, hormonale klachten, menstruatieklachten, zwangerschapsklachten (vermoeidheid, oedeem, misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, slapeloosheid, stemmingswisselingen, obstipatie, beginnende hoge bloeddruk, verkoudheid, blaasontsteking) en overgangsklachten of andere lichamelijke en/of psychische, stress gerelateerde klachten?

Met behulp van een drukpuntmassage en ontspanningsgrepen wordt de doorbloeding van het lichaam gestimuleerd om afvalstoffen af te voeren en wordt het zelfgenezende vermogen van het lichaam aangesproken. Deze behandeling kan zowel klachtgericht, ter ontspanning als preventief ingezet worden. Reflexzonetherapie is een holistische therapie, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de klacht, maar ook naar de leefwijze van de cliënt. Het is een veilige en natuurlijke behandelwijze voor klachten op allerlei gebieden.

.

INTAKE + EERSTE BEHANDELING  (90 min.)
95
95

.

BEHANDELING
66
66

.

Onze specialist is aangesloten bij:

  • VNRT
  • RBCZ
  • WKKGZ
WIST U DAT?

Wanneer u aanvullend verzekerd bent, u in aanmerking komt voor een gedeeltelijke of algehele vergoeding. U heeft overigens geen verwijsbrief van de huisarts nodig.

Belangrijk om te beseffen dat een behandeling door een reflexzonetherapeut een aanvulling vormt op en niet ter vervanging dient van de verrichtingen van een arts, huisarts, gynecoloog of verloskundige.

IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211021-WA0023
IMG-20211020-WA0042