HEALTY
HAPPY
FEET

MEDISCHE PEDICURE

De medisch pedicure houdt zich, net als de pedicure, bezig met de verzorging van de voet en de behandeling van huid- en nagelaandoeningen. Daarnaast voert de medisch pedicure ook specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet, waarbij ten gevolge van een ziekte (o.a. diabetes, reuma, spasticiteit, kanker) of andere oorzaken (o.a. ouderdom, verwaarlozing) een verhoogd risico aanwezig is op complicaties. Afhankelijk van de klachten van de cliënt voert de medisch pedicure de passende specialistische behandeling uit. Zij kent de juiste technieken, materialen en werkvolgorde. Om locaties aan de voet drukvrij te leggen past ze ondermeer anti-druktechnieken toe. Ook voor nagelprothesen- en reparaties kunt u bij een medisch pedicure van terecht. Om de nagel te reguleren plaatst ze nagelbeugels. Ook is de medisch pedicure op de hoogte van de verschillende contra-indicaties, waarbij deze behandelingen juist niet mogen worden uitgevoerd. De specialistische behandelingen zijn gericht op preventie en pijnklachtvermindering. De medisch pedicure weet wanneer zij moet doorverwijzen naar andere disciplines.

INTAKE + EERSTE BEHANDELING  (60 min.)
38
38

.

MEDISCHE PEDICURE
38
38
Nabehandeling tot maximaal 3 weken
20
20
Nabehandeling tot maximaal 6 weken
38
38

.

MEDISCHE PEDICURE
38

Uitgebreide behandeling

38

.

.

FUNGI TEST  
40

Schimmels zijn de grootste boosdoeners voor veel voeten en teennagels. Met de FungiCheck heeft u in tien minuten al zekerheid over aanwezige Dermatofyten. Deze schimmels kunnen een infectie in de nagel veroorzaken, maar ook aan de (omliggende) huid en zelfs haar. Door het afnemen van deze test kunnen we de beste behandeling of kuur voor u samenstellen om van de schimmel af te komen. Ook kunnen we bij mensen die medicijnen voor schimmels gebruiken ook de test afnemen.

40
MODERNE COSMETISCHE TEENNAGELCORRECTIE

Heeft u lelijke of beschadigde teennagels?

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels! Voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan met een nagelreparatie.

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van nagelziekten of aandoeningen aan de nagels. Denk hierbij aan kalknagels, schimmelnagels, trauma nagels,brokkelnagels of een nagel die door druk van b.v. (sport)schoenen loslaat van het nagelbed, is juist vatbaarder voor schimmels (mycose) of infecties.

Hiervoor is een speciale teennagel gel ontwikkeld. Deze gel past zich optimaal aan, aan de afwikkelingsbewegingen van de voet, en zorgt daardoor voor hoogst aangenaam draagcomfort. Deze gel is een een-fase kunststof gel met de nieuwste kennis van wetenschap en techniek.Deze gel bevat het wetenschappelijk getest anti-mykotische component piroctone olamine. Dit heeft voor schimmel en gisten uitgewezen dat het een kiem dodende werking heeft.Dus uitstekend voor kalk en schimmelnagels. Het leent zich  uitstekend om gescheurde of gedeformeerde nagels te repareren. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs geheel gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie en goed verzorgde teennagels heeft.

Afhankelijk van de staat waarin de nagel verkeerd. Groeit dit langzaam met de gezonde nagel weer uit. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten).

Om permanent een mooi cosmetisch resultaat te behouden, afhankelijk van de groei van de nagel is het advies dit iedere 4 tot 8 weken bij te vullen. U kunt iedere keer kiezen voor een natuurlijke look voor uw nagel, french manicure of juist een kleurtje.

   

1 nagel
27,50
27,50
2 nagels
32,50
32,50
3 nagels
37,50
37,50
4 nagels
42,50
42,50

   

Icm met  de losse nagel reconstructie kunt u alle nagels laten lakken met gellac in kleur of french voor maar €10

Nieuwe set prijs
69
69
ZORGVERZEKERING

Onze specialist voldoet aan de strenge eisen en staat vermeld in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Voor zorgverzekeraars biedt registratie in het KRP garantie voor de kwaliteit van de geregistreerde pedicures. Om te kunnen blijven voldoen aan de eisen en voorwaarden wordt ze  continu bijgeschoold. Naast deze registratie bij het KRP is ze ook getoetst en lid van ProVoet, branche organisatie voor pedicures.

IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211021-WA0023
IMG-20211020-WA0042