TAKE
TIME
TO RELAX

SPA & PEDICURE

De drukte en stress van alledag voor even achter je laten met een spa & pedicure. Een ontspannende wellness behandeling voor je voeten. Genieten van onze combi spa & pedicure? Vraag onze specialist naar de mogelijkheden.

SPA BASIS  (30 min.)
37

Verfrissend jacuzzi voetenbad, voetenscrub, verzorging van de nagelriemen, knippen en polijsten van de teennagels, keratinepakking en het aanbrengen van verzorgende voetencrème.

37

.

SPA PLUS  (40 min.)
45

Deze spa bestaat uit de basisbehandeling met als extra’s een uitgebreide voetmassage afsluitend met een warme handdoek.

45

.

SPA DELUXE  (50 min.)
50

Bij deze luxe behandeling krijgt u al het bovengenoemde inclusief een luxe verzorgend voetenmasker.

50

Een pedicurebehandeling is meer dan alleen de nagels knippen en het behandelen van voetklachten. Het is een complete verzorging van de voeten.

.

PEDICURE INTAKE  (60 min.)
38
Komt u bij onze pedicure voor de eerste keer? Dan zorgen we ervoor dat de pedicure genoeg tijd voor uw voeten vrij maakt. De eerste behandeling duurt maximaal een uur dit is inclusief de intake en de pedicure behandeling.
Ze zal u alle uitleg geven over de inhoud van de behandeling, verzorging voor thuis en nabehandeling.
38

.

PEDICURE UITGEBREID
58
Deze behandeling bestaat uit een pedicure behandeling zoals hierboven genoemd. Bij de behandeling pedicure uitgebreid heeft de pedicure veel meer tijd om uw voetproblemen te behandelen. Deze zal in overleg geadviseerd worden na de intake behandeling indien nodig is.
 
Houd u uw voetverzorging goed bij en komt u binnen 6 weken voor een uitgebreide pedicurebehandeling dan krijgt u korting! 
U betaald dan ipv € 58, € 37 voor de behandeling. 
58

.

PEDICURE BEHANDELING
38

We beginnen met het wassen van de voeten d.m.v. een verfrissend jacuzzi voetenbad en desinfecteren de huid en nagels. Daarna het knippen van de nagels en wanneer nodig verdunnen van de nagels, het verwijderen van likdoorns en eelt. De behandeling wordt afgesloten met het verzorgen van de voeten met een voetencrème of huidolie. U mag kiezen.

38

.

GELLAC VOETJES
26

Bij deze behandeling worden de voeten gereinigd in een heerlijk ontspannen bubbelbad. Daarna worden de nagels geknipt en in model gevijld. Uw nagels worden gelakt en de behandeling wordt afgesloten met een heerlijke voeten crème en nagelriemolie.

26

.

TIP!!
Na uw pedicure behandeling genieten van een verwennerij voor uw voeten? Vraag de specialist wat de mogelijkheden zijn voor een spa upgrade.

.

JUST COLORING
20

Voor perfect gelakte teennagels is er ook just coloring! Een behandeling waarbij uw teennagels al geknipt zijn en alleen even gevijld worden, de nagelriemen verzorgd worden en de teennagels worden gelakt met gellak.

20
EXTRA COLORING
10

Nagels lakken i.c.m. één van onze voetbehandelingen? Dit doen we graag voor u met onze mooie gellak. 

Keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren! 

10
IMG-20211021-WA0018_LR
IMG-20211021-WA0023
IMG-20211020-WA0042