LOSE FAT
STAY
COOL

VETBEVRIEZING

WAT IS VETBEVRIEZING (CRYOLIPOLYSE) ?
Dit is een behandeling die plaatselijk vetbevriesd.

 

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling/Bevriezing. Tijdens de MedCos cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam  zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

 

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de MedCos behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling van - 9°C zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT ?

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De MedCos cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles strakker wordt. Voor overgewicht is dit echter niet de juiste behandeling!

 

HOEVEEL CRYOLIPOLYSE  BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?
Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen van dezelfde zone.Er zit tussen de behandelingen 12 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden. Tijdens de MedCos behandeling met de body-wizzerd kunt u rustig liggen en relaxen, tv kijken, muziek luisteren of een spelletje spelen op uw telefoon. Het is maar net wat u zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de MedCos behandeling kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.

 

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN  ZICHTBAAR?
Al drie weken na de MedCos cryolipolyse behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na twee maanden zal zeker een significant verschil te constateren zijn. Het lichaam blijft nog vier tot zes maanden na de cryolipolyse behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

DE VOORDELEN VAN DE MEDCOS CRYOLIPOLYSE BEHANDELING:
  • Pijnloze manier van vet verwijderen.
  • Er zijn geen operaties nodig.
  • Resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar.
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen.
  • Afslanken waar u maar wilt.
  • Het is effectief!

.

INTAKE
35

Bij start behandeling GRATIS

35

.

PRIJS PER PLAATSING
1 ste zone
98
98
2 de zone
175
175
3 de zone
175
175
4 de zone
175
175

.

Wilt u ook 44% korting ontvangen op uw cryolipolyse kuur? Dus altijd €98 per plaatsing betalen! 

Meld u dan aan via ons formulier.

Invalid Email
Invalid Number

Uw afspraak wijzigen of annuleren? Indien u een gemaakte afspraak t.b.v. een behandeling niet na kan komen of wilt wijzigen (en niet 24 uur voorafgaande aan deze afspraak datum en tijdstip). Dan dient u deze afspraak telefonisch te wijzigen/annuleren.

IMG-20211020-WA0022
IMG-20211021-WA0000
IMG-20211021-WA0028